Stomatologie – Implant Dentar

   Implantul dentar este singura solutie permanenta de inlocuire a dintelui/dintilor lipsa. Este o solutie de tratament revolutionara tocmai prin faptul ca este 100% estetic si are functionalitate identica cu dintele natural.

   Ce este implantul dentar?

   Implantul dentar este un inlocuitor al radacinii dintelui lipsa, este realizat din titan de inalta puritate si fixat printr-o procedura chirurgicala simpla in structura osoasa a maxilarului. Acesta foloseste ca suport pentru fixarea coroanei sau puntii dentare, etapa protetica ce are loc la cateva luni( 3 luni mandibula , respectiv 6 luni maxilar) de la etapa implantului dentar.

   Este solutia revolutionara de tratament pentru inlocuirea dintilor lipsa, fiind in acelasi timp alternativa moderna si minim invaziva a protezelor dentare.

   Imbunatateste aspectul danturii si al fetei, avand un efect vizibil de intinerire. Aspectul este 100% natural si reproduce in proportie de 95% capacitatea naturala de a musca si a mesteca.

   Imbunatateste dictia, fiind un substitut perfect al dintelui natural, spre deosebire de proteza dentara care in unele cazuri poate determina probleme de pronuntie.

   Are o durata de viata mult mai mare comparativ cu alte solutii de inlocuire a dintilor. Peste 90% din interventiile de acest gen sunt o reusita si pot rezista pana la 20 de ani sau mai mult.

   Iti ofera o stare de spirit buna si contribuie la un sentiment de incredere prin faptul ca ofera un zambet natural si frumos, usor de intretinut.